PokéPlay Belgium
Niet aangemeld klik hier om je aan te melden
aanmelden met Facebook

Maak kennis met de admins

Op deze pagina vindt je een lijstje terug van al PokéPlays' actieve admins! Zij zijn diegene verantwoordelijk voor de goede gang van zaken binnenin PokéPlay.
Wat zij juist doen of wie zij zijn vind je hieronder alvast terug.

Heb jij een algemene of specifieke vraag? Twijfel zeker niet en neem gerust contact met ons op!

Het team

 • Anthony Claes

  PR & TCG organisator


  Anthony is verantwoordelijk voor communicatie binnenin het PokéPlay team. Kort maar krachtig zorgt hij ook voor een vlotte regeling van externe events. Hoewel Charizard met een vurige passie zijn favoriete Pokémon is, is Anthony steeds de vriendelijkheid zelf.

 • Mathias Maes

  Website beheer & oprichter PokéPlay


  Mathias is één van PokéPlay's founders en welbekend onder de leden. Naast zijn goede humeur, staat hij al sinds het begin klaar voor alle leden. PokéPlays' online aanwezigheid en communicatie naar hun gebeurt meestal via hem. Mathias weet zich meestal te vinden in domme humor en zal deze verstaanbaar met een passie naar PokéPlays' leden overbrengen.

 • Quinten van Bever

  Format Guru & online events


  Quinten is de admin die mede helpt aan een goeie structuur in de organisatie en het verloop van de evenementen. Naast deze coole taak, is Quinten goed op de hoogte van formats. Zo goed, dat hij intern onze eigenste Format Guru is!

 • Simon Van der Borght

  Gym Challenge & online events


  PokéPlay's jongste admin en organisator van de gym challenge. Simon is zeer behulpzaam en zorgt ervoor dat evenementen een voldoende dosis leuke sfeer bevatten. Met de vele leuke karakteristieken is hij alom bekend als Shmon.

 • Youri Brugmans

  VGC Judge & Reformateur


  Youri gaat tewerk als Official VGC Judge, maar organiseert ook PokéPlay's andere events. Hij is een ervaren VGC- en smogon speler. Hoewel Youri er uit kan zien als de grote boze wolf, past roodkapje meer bij zijn geweldige karakter.